Diensten

Sleutelmakelaars is jouw ervaren aankoopmakelaar in Twente. Wil jij een woning kopen in de regio, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Wij bieden de juiste begeleiding, die al kan starten in de oriënterende fase. Sleutelmakelaars kent de Twentse woningmarkt optimaal en zet veel kennis en ervaring in om jouw droomhuis te vinden én te bemachtigen.

Diensten van jouw aankoopmakelaar in Twente

Heb jij je droomhuis al gevonden en zoek je die gedreven, lokale makelaar om je de nodige begeleiding te bieden bij het kopen van de woning? Sleutelmakelaars is dé partij die je alle nodige aankoopbegeleiding in Twente biedt. Wij zorgen onder meer voor:

  • Voorbereiding op de woningbezichtiging
  • Advisering en begeleiding tijdens en na de bezichtiging
  • Onderhandeling over prijs en voorwaarden
  • Advisering met betrekking tot financiering
  • Controle van het voorlopige koopcontract

Voordelige services van andere professionals

Sleutelmakelaars zet zich in om, samen met jou, de woning van je dromen te kopen. Wij bieden je een A tot Z dienstverlening. Wil je een woning kopen in Twente en heb je hier andere professionals bij nodig? Wij werken samen met diverse lokale partijen, waaronder bouwtechnisch keurders, notarissen, hypotheekadviseurs en taxateurs. Door deze samenwerkingen kun jij voordelig gebruik maken van de services van deze professionals. Wil je meer weten over alle mogelijkheden of over onze aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.