Description

In de geliefde wijk Helmerhoek aan de rand van Enschede vindt u deze leuke eindwoning. De wijk staat bekend om de vele voorzieningen op het gebied van sport, scholen en gezondheid. De stad is met het openbaar vervoer of op de fiets in 10 minuten bereikbaar. Voor een heerlijke wandeling of anderszins recreëren is het buitengebied en het recreatiegebied Het Rutbeek zeer nabij.
De woning ligt letterlijk om de hoek van het overdekte winkelcentrum Helmerhoek waardoor er altijd een parkeerplaats vrij is voor de deur. Eenmaal in de woning is het heerlijk rustig, mede door de goed isolerende dubbele beglazing in de kunststof kozijnen. Met maar liefst vier volwaardige slaapkamers, net sanitair, woonkamer met open keuken en een handige bijkeuken kan dit met recht een ideale eengezinswoning genoemd worden.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast inclusief de aansluiting voor de stadsverwarming en toegang tot de woonkamer. De plavuizen vloer loopt door naar de woonkamer en open keuken. Het zitgedeelte is gericht op de westelijk gelegen tuin en daardoor lekker licht. Tussen deze zithoek en de keuken is ruimte voor de eethoek, daartegenover bevindt zich de afgesloten trapopgang en hal met toilet. In de keuken wordt er elektrisch gekookt en vindt u een vaatwasser, afzuigkap, oven en koel/vries combinatie. De naastgelegen bijkeuken is de praktische plek voor het witgoed en extra bergruimte. Deze ruimte is rechtstreeks via de buitenkant bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping drie slaapkamers met de respectievelijk grootte van 7, 12 en 17 m2. Allen zijn voorzien van een vinylvloer. De badkamer is volledig betegeld, heeft een inloopdouche, wastafel en wandcloset. De afzuiging is mechanisch.

Tweede verdieping:
De zolder, te bereiken met vaste trap, is volledig afgetimmerd waardoor een vierde (slaap)kamer is gerealiseerd. Deze is voorzien van een vinylvloer en groot dakraam en is met een oppervlakte van 21m2 de grootste slaapkamer van de woning.
Buiten:
Zoals eerder vermeld is de locatie erg centraal en praktisch gelegen met altijd een parkeerplaats vrij. De voortuin is een meter diep en daarmee net van het trottoir afgelegen. Via de zijkant is de achtertuin bereikbaar die gelegen is op het westen. Een kleine vrijstaande houten berging geeft opslagruimte.

Bijzonderheden:
- centraal gelegen in de wijk Helmerhoek
- woonoppervlakte 107 m2
- vier slaapkamers
- net sanitair
- stadsverwarming
- kunststof kozijnen met HR glas
- keuken met bijkeuken

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen. Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing. Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing.

Features