Reviews

Sold within 2 weeks

Gerard Doustraat 2, Oldenzaal
Gerard Doustraat 2, Oldenzaal

Snelle verkoop woning

Mevrouw Schopbarteld-Polman
Sleutelmakelaars heeft ons zeer goed begeleid in de verkoop van mijn moeders huis. Wilfried Wiggers is deskundig, no nonsens, goed bereikbaar, prettig in de omgang. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons. Daarbij werkt hij met tarieven ipv een percentage. In deze tijd waar huizen snel worden verkocht veel realistischer. Het huis was binnen een week verkocht. Ook daarna nam hij de tijd om bij ons thuis persoonlijk de papieren door te nemen. Ik zou hem zeker aanraden. En als ik zelf weer een makelaar nodig heb, ga ik naar hem.

Sold

Esstraat 103, Enschede
Esstraat 103, Enschede

Aan- en verkoop

Dhr. Ter Voorde
Deze makelaar heeft voor ons zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis verzorgt.

Bij de aankoop van het nieuwe huis kregen we deskundig advies en was het voorgestelde bod precies goed waardoor we het huis hebben kunnen kopen zonder te veel over te bieden.

De verkoop van ons eigen huis is ook erg snel en zonder problemen verlopen. De makelaar kwam alle afspraken na, was vlot met zijn correspondentie en kwam zelfs een bezichting verzorgen voor mensen die op de verkeerde dag voor de deur stonden.

En dit alles voor een erg goede prijs!

Ik kan hem dan ook zeker aanbevelen!

Sold

Zeelandstraat 26, Enschede
Zeelandstraat 26, Enschede

Mevrouw Kilic
Super fijne makelaar. Komt zijn afspraken na. Hij heeft mij goed begeleid met de verkoop van mijn woning. Prijs kwaliteit is super. Vaste prijs, je weet waar je aan toe bent. Andere makelaars hanteren ongeveer 2% en hier weet je wat je moet betalen en dat is veel minder dan 2%.
Verkoop is in goed overleg gegaan.

Direct sold

Kruijskamp 19, Oldenzaal
Kruijskamp 19, Oldenzaal

Verkoop beoordeling

Hans Eijsvogel
Via Google gezocht naar een makelaar. Twee offertes ontvangen, met beiden een afspraak gemaakt. Beide makelaars stelden dezelfde vraagprijs voor. Ik besloot om met "DHB Makelaardij Twente" verder te gaan, niet alleen vanwege de laagste prijs, maar ook vanwege het feit dat Wilfried Wiggers goed was voorbereid tijdens het zijn bezoek eind juni. Op advies van de makelaar mijn huis scherp in de markt gezet zodat we meer geïnteresseerden zouden bereiken. Vrijdag 24 juli op Funda, op dinsdag 28 juli boven de vraagprijs verkocht. Tijdens het gehele proces, vlotte en duidelijke communicatie, goed bereikbaar per mail of telefoon.

Sold

Haverstraat 38, Oldenzaal
Haverstraat 38, Oldenzaal

Verkoop woning

De heer Segerink
Onze makelaar was duidelijk en transparant. Had kennis van zaken hoe het huis op de beste manier in de markt te zeten. Daarnaast heeft hij een duidelijke prijsstelling. Geen % van de verkoop maar 3 pakketen met een vast prijs.

Sold

Henry Woodstraat 47, Hengelo
Henry Woodstraat 47, Hengelo

Verkoop beoordeling.

Dinie Noya-Berhuis
Contact was vanaf het begin er prettig. Er werd geluisterd en meegedacht. Alles werd reëel bekeken conform marktwaarde. De makelaar is ook erg prettig in omgang.
Ik zou hen dan ook zeker aanbevelen.

Sold

Lansinkesweg 28, Hengelo
Lansinkesweg 28, Hengelo

Verkoop beoordeling.

Dhr. Vossebeld
Het was prettig samenwerken met de Sleutelmakelaars.
Het contact liep prima, en voor vragen kon ik altijd bij hem terecht.
Ik kan een ieder deze makelaar aanprijzen, ook zat hij met de prijs helemaal goed.
De verkoop tijd die hij doorgaf was ook binnen de tijd.