Medewerkers & Vestigingen

Sleutelmakelaars is een Twents makelaarskantoor met een persoonlijke dienstverlening. Wij zijn voornamelijk actief in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Wil je een woning kopen of een huis verkopen in Twente? Dan staat Sleutelmakelaars voor je klaar met een nuchtere, betaalbare en professionele service in je eigen regio.

Makelaar Wilfried Wiggers heeft door de jaren heen veel verschillende ervaringen opgedaan. Hij is dan ook zeker niet altijd makelaar geweest, maar heeft ook in de schoenen van Hoofd Logistiek gestaan. Dit heeft een sterk gevoel voor organisatie achtergelaten. Het goede gevoel voor presenteren komt van een marketingopleiding. Deze twee kwaliteiten, gecombineerd met de eerlijke en nuchtere Twentse mentaliteit en een voltooide makelaarsopleiding, is dé mix die een goede makelaar nodig heeft. De stap naar het oprichten van Sleutelmakelaars kwam dan ook niet geheel als verrassing. 

Wilfried bewijst dat het de combinatie van verschillende ervaringen is die een makelaar succesvol maken. Deze unieke combinatie zet hij via Sleutelmakelaars graag in voor iedereen die een woning wil kopen of wil verkopen. Sleutelmakelaars werkt samen met diverse lokale partijen, waaronder bouwtechnisch keurders, notarissen, energie inspecteurs en taxateurs, waardoor je via ons extra voordelig gebruik kunt maken van deze services.

Hypotheekadviseur Roland Stoker zit al meer dan 20 jaar in het financiële vak. Met deze ervaring en de permanente educatie is hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vele klanten door de jaren heen heeft hij mogen helpen bij het afsluiten van de beste hypotheek en/of verzekeringen.
Kenmerkend voor zijn werkwijze is het out of the box denken en de klant daadwerkelijk centraal stellen.

Samen met zijn scherpe tarief was het voor Sleutelmakelaars een logische stap om een samenwerkingsverband aan te gaan. Deze samenwerking zorgt al jarenlang voor de juiiste aanvulling en een nog betere en complete diensverlening.

Wil jij meer weten over Sleutelmakelaars of heb je interesse in een eerste kennismaking? Neem dan gerust eens contact met ons op.