Proces

Jouw woning verkopen in Twente is niet zomaar iets. Je gaat een hoofdstuk van je leven afsluiten en opent een vers hoofdstuk. Dat wil je op de juiste manier aanpakken, met een ervaren partij die zorgt voor een fijn verloop. Sleutelmakelaars staat voor je klaar met een passende dienstverlening én is gespecialiseerd in de Twentse woningmarkt.

Wanneer je bij ons komt voor de verkoop van je woning, dan nemen wij eerst de mogelijkheden met je door. Hierbij moet uiteraard ook een waarde van de woning worden bepaald, zodat we jou een adviesvraagprijs kunnen geven. We bespreken het hele proces van A tot Z met je en passen de service zo veel mogelijk aan op jouw wensen en behoeften.

Voel jij een prettige klik met onze verkoopmakelaar en wil je gebruik maken van onze dienstverlening? Dan stellen we een plan van aanpak op voor het verkopen van jouw woning in Twente. Je kunt zelf bepalen wat je zelf wilt doen en welke taken je aan ons wilt uitbesteden. Zo kun je altijd je woning verkopen op jouw eigen manier, met begeleiding van ons waar jij het nodig hebt. Je kunt bij Sleutelmakelaars gebruik maken van diverse professionele verkoopdiensten.

Van kennismaking en inventarisatie van je wensen tot een kritische eindinspectie en nazorg: wij kunnen het hele proces voor jou verzorgen, maar alleen als jij dat wilt. Liever slechts een deel van onze dienstverlening gebruiken? Ook prima!

Je woning verkopen in Twente: wat kost dat?

Sleutelmakelaars maakt alles graag helder voor jou, ook wanneer het om de kosten gaat. Wij berekenen dan ook geen courtage of begeleidingskosten in de vorm van een percentage van de aankoopprijs van de woning. Bij ons heb je altijd duidelijkheid van de kosten. Wil je je woning verkopen in Twente en wil je dit onder volledige begeleiding doen? Dan betaal je hiervoor een vast bedrag inclusief btw en opstartkosten. Onze tarievenwijzer kunt u hier direct downloaden: Sleutelmakelaars tarieven 2024.pdf

Bij Sleutelmakelaars ontvang je een goede, professionele begeleiding en zorgen we samen voor een fijne verkoop van je woning. Natuurlijk kan het wel zijn dat je extra wensen hebt met betrekking tot onze dienstverlening. Uiteraard zijn hier volop mogelijkheden toe. 

Sleutelmakelaars is een full-service makelaar die het volledige proces van de verkoop voor u verzorgd. Ook heb je de mogelijkheid om zelf jouw ideale pakket samen te stellen voor de dienstverlening. Wil je bijvoorbeeld extra presentatiemogelijkheden of extra promoties? Wil je bezichtigingen graag zelf uitvoeren of wil je ook gebruik maken van onze services bij het aankopen van je nieuwe woning? Het is allemaal mogelijk als je kiest voor een maatwerk pakket. Uiteraard geven we je vooraf vrijblijvend duidelijkheid over de kosten, op basis van jouw specifieke wensen en eisen.