Dé makelaar voor Enschede en omgeving

Bent u op zoek naar een makelaar die u kan helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Enschede of regio Enschede? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
U koopt of verkoopt waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven een huis. Het is zeer aan te raden om bij zo'n belangrijke gebeurtenis een specialist te raadplegen. Het kopen en verkopen van onroerend goed is voor ons een dagelijkse taak en wij hebben de nodige kennis van de vastgoedmarkt om u van dienst te zijn.

Bent u op zoek naar een makelaar in Enschede?

Het vinden van de juiste makelaar in Enschede kan een hele opgave zijn. Want hoewel u natuurlijk wilt dat uw makelaar de juiste vaardigheden heeft om uw huis te verkopen of het huis van uw dromen echt van u te maken, is een één-op-één klik met de makelaar net zo belangrijk.

Kijk eens rond op onze website en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Een huis verkopen doe je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven en je kunt zeker de hulp van een specialist gebruiken. We helpen je! Ons doel is om voor u een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren! Ook minimaliseren we de kans op (juridische) problemen voor, tijdens en na de verkoop. Wij kunnen voor u veel geld verdienen en / of besparen, maar dit berekenen wij natuurlijk ook zelf.

Om dit voor u zo duidelijk mogelijk te maken, hanteren wij een scherp tarief zodat het duidelijk is waar u aan toe bent en u achteraf niet voor onverwachte, hoge kosten komt te staan. Als u de hoogste verkoopprijs in combinatie met een snelle, probleemloze verkoop wilt, in plaats van alleen de laagste bemiddelingskosten, neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Sleutelmakelaars weten de weg in Enschede

Zodra de oriëntatiefase is voltooid, is het tijd om uw huis onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Wij bieden een complete presentatie van uw woning. Hier kunt u zich prachtige vastgoedfoto's, 2D-plattegronden, een aantrekkelijke video en een 3D-beleving van het huis voorstellen. We maken ook een brochure van uw huis waarin de hele presentatie is opgenomen. Deze presentatie plaatsen we ook op Funda, waarmee we een groot aantal potentiële kopers kunnen bereiken. Daarnaast wordt uw woning op onze website vermeld.

De bezichtigingen worden via ons kantoor geregeld. Uiteraard worden de tijdstippen van deze afspraken voor geïnteresseerden in overleg met u bepaald. U ontvangt dan van ons de details van de tour.
Zodra er een potentiële koper is, begeleiden wij u bij de onderhandelingen. Als ervaren onderhandelaar zorgen wij ervoor dat uw woning tegen de best mogelijke prijs en tegen de best mogelijke voorwaarden wordt verkocht.

De kopende partij en je hebt een deal! U heeft de prijs, de opleverdatum, de opzegvoorwaarden en de lijst met roerende zaken afgesproken. Wij zorgen voor alle juridische en administratieve zaken, zoals het opstellen van het koopcontract. Na ondertekening sturen wij de akte door naar een door de koper gekozen notaris.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat u uw woonwensen kunt vervullen.

Neem contact op

Woningaanbod in Enschede