Financiering

Je wilt niet alleen een woning kopen waar je heel gelukkig van wordt, maar je wilt dit ook doen met een hypotheek waar je blij van wordt. De financiering is een belangrijk onderdeel binnen het proces van woningaankoop. Sleutelmakelaars biedt professionele advisering over de financiering van jouw nieuwe woning.

Eerlijk hypotheekadvies in Twente

Je bent al een tijdje op zoek naar een mooie woning in Twente, die voldoet aan je wensen en eisen. Gevonden? Dan breekt er een spannende periode aan! Je wilt de woning kopen, maar hier heb je een hypotheek voor nodig. Wil je de woning volledig financieren of heb je voldoende aan een gedeeltelijke financiering? Is een annuïtaire hypotheek voordeliger voor jou of kies je beter voor een lineaire hypotheek? Hoe zit het precies met de maandlasten? 

De financiering van een woning is misschien wel hét deel van het hele aankoopproces dat de meeste vragen oplevert. Sleutelmakelaars is er om je antwoord te geven op jouw vragen. Wij adviseren je bij het maken van een keuze uit de beschikbare hypotheekvormen, we bespreken de verschillende hypotheekaanbieders met je en berekenen je maandlasten. Samen met onze financieel adviseur maak jij het financiële plaatje helder, en dat is wel zo prettig!

Een woning én hypotheek waar jij blij van wordt!

Sleutelmakelaars zorgt er met de juiste aankoopbegeleiding niet alleen voor dat jij de woning koopt waar je heel blij van wordt. Wij zorgen er ook voor dat je hiervoor een hypotheek afsluit waar je blij van wordt. Maximaal voordeel maakt blije mensen, en daar houden wij van! Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op.