Gratis waardebepaling

Wil jij je woning in Twente verkopen via Sleutelmakelaars? Dan kun je rekenen op een zeer complete, professionele dienstverlening. Wij bieden je een gratis waardebepaling aan, zodat we je op basis daarvan een advies kunnen geven met betrekking tot de vraagprijs.

Een gratis waardebepaling van je woning in Twente

Sleutelmakelaars is een ervaren full-service makelaarskantoor met een focus op Twente. Dit biedt als belangrijk voordeel dat wij alles weten van de lokale woningmarkt, waardoor wij jou een optimale service kunnen garanderen. Wij verzorgen een gratis waardebepaling van je woning in Twente. Een waardebepaling is een ingeschatte woningwaarde, zonder rapport, dat dient als basis voor een vraagprijsadvies. Sleutelmakelaars zet veel lokale marktkennis in bij het verzorgen van een waardebepaling van jouw woning in Twente. Je kunt erop rekenen dat wij serieus omgaan met alles wat met de verkoop van jouw woning te maken heeft.

Het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie

Je bent bij ons altijd verzekerd van een gratis waardebepaling van jouw woning in Twente wanneer je ons inschakelt voor begeleiding bij de verkoop. Wil jij je woning verkopen via een ervaren, lokale partij? Dan staat Sleutelmakelaars voor je klaar. Het is belangrijk om te weten dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. Een waardebepaling is een inschatting van de woningwaarde, gemaakt door de makelaar. Een taxatie is een definitieve woningwaardebepaling, uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Hierbij wordt ook een officieel taxatierapport opgesteld. Sleutelmakelaars werkt samen met ervaren partijen in de regio, waaronder taxateurs. Wil jij een officiële taxatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.