Huis te koop Almelo

Bij Sleutelmakelaars kiezen we voor transparantie in onze bemiddelingskosten. Wij hanteren een full service verkooppakket op basis van de waarde van uw woning. Hierdoor is ons verkooppercentage aantrekkelijk voor iedere huiseigenaar en weet u vooraf waar u aan toe bent. Bent u op zoek om een nieuwe woning te kopen of uw huidige woning te verkopen? Bent u op zoek naar een makelaar in Almelo en omgeving die bij u past? Bij sleutelmakelaars gaat het kopen of verkopen van een woning niet alleen om geld, maar vooral om uw (nieuwe) woning. Met actuele kennis van de woningmarkt in Almelo en omgeving weten wij hoe u uw huis snel en effectief kunt kopen, verkopen en adverteren. Ons doel is uw tevredenheid!

Zonder problemen een huis verkopen in Almelo

Voor de verkoop van uw woning hanteren wij vaste bemiddelingskosten op basis van de waarde van uw woning. Wij kiezen bewust niet voor een percentage bemiddelingsvergoeding, maar voor transparante tarieven zodat u weet waar u aan toe bent. Bij ons heeft u nooit meer te maken met onverwachte of verborgen kosten. Tijdens de aankoop van uw nieuwe woning doen wij al het werk voor u en regelen wij aanvullende zaken. Denk aan:

  • Begeleidend bij het eerste of volgende bezoek
  • Objectieve weergave van het huis
  • Onderzoek naar de staat van het huis
  • Spaarpartner na bezichtiging
  • Zorgvuldige evaluatie van het verkoopcontract
  • Voorbereiding van de overdracht naar de notaris
  • Ondersteuning bij de eindinspectie

Wij weten precies hoe we een huis het snelst en in de beste omstandigheden kunnen verkopen. Elk huis heeft een ander publiek en dus een andere aanpak. Daarom maken we voor elke woning een uniek verkoopplan. Daarbij combineren we onze huidige kennis van de woningmarkt met de beschikbare gegevens over uw woning. Wij geven eerlijk verkoopadvies voor bouwjaar, ligging, grootte en oplevering van uw woning.

Een huis kopen in Almelo is een goede investering

Bij ons wordt u door het verkoopproces begeleid door een vast contactpersoon. Dankzij onze unieke aanpak kennen wij uw woning door en door. Zo maken wij de juiste (potentiële) kopers bewust van uw woning. Met een eerlijke prijs en een aantrekkelijke presentatie zorgen wij ervoor dat uw woning in het oog springt. We zetten deze extra stap die de kans op een goede verkoop aanzienlijk vergroot. Bent u op zoek naar een makelaar in Almelo en omgeving die de introductie, presentatie, inspectie en onderhandeling voor u gaat verzorgen? En wilt u uw makelaar niet alleen tijdens kantooruren kunnen bereiken? Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons voor het maken van een afspraak of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op

Woningaanbod in Almelo