Proces

Een woning kopen in Twente is een heel proces, dat eigenlijk al begint bij het vaststellen van je woonwensen. Wat wil je wel en, ook heel belangrijk, wat wil je vooral niet? Het zoeken naar de woning die aan al je wensen en eisen tegemoet komt is niet altijd eenvoudig. Er komt veel op je af en de reeks spannende momenten zet zich voort als je eenmaal jouw droomhuis gevonden hebt. Sleutelmakelaars is dé Twentse makelaar die je alle begeleiding biedt die jij nodig hebt. 

Met de beste lokale begeleiding jouw nieuwe woning kopen in Twente

Sleutelmakelaars zet zich in voor jouw droomhuis. Weet je nog helemaal niet zo goed wat je nu precies zoekt in een woning? Al tijdens de oriënterende fase bieden wij advisering en begeleiding, als jij dat wilt. Geen idee wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Onze onafhankelijke adviseur brengt het financiële deel helder in kaart. Heb jij je droomwoning al gevonden en weet je financieel precies wat je te doen staat? Sleutelmakelaars is dé partij om het proces naar wens af te ronden, tot aan een professionele begeleiding bij de notaris en een gedegen eindinspectie. 

De meest complete aankoopbegeleiding tegen een vast tarief

Wil je een woning kopen in Twente? Dan krijg je vanzelfsprekend te maken met bijkomende kosten. Je wilt hier vooral duidelijkheid over hebben, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je mag verwachten. Sleutelmakelaars biedt zeer complete aankoopservices tegen een vast bedrag. In tegenstelling tot de meeste makelaars brengen wij geen percentage van de aankoopprijs van de woning in rekening. Wij hanteren aan vast tarief, voor iedere koper en voor elke woning. Ons tarief met een beknopt overzicht van de diensten kan je hier downloaden: Sleutelmakelaars aankoopflyer 2024.pdf
Eveneens uniek aan onze service, dit bedrag betaal je pas wanneer je de sleutels van je nieuwe woning al in handen hebt. 

Met Sleutelmakelaars je nieuwe woning kopen in Twente

Wij zijn een full-service makelaarskantoor met een zeer complete dienstverlening. Om jou het beste te kunnen bieden werken wij samen met diverse professionals, waaronder notarissen, taxateurs, bouwtechnisch keurders en financieel adviseurs. Zo kun je altijd rekenen op een maximale inzet als je kiest voor de dienstverlening van Sleutelmakelaars. Wil jij een nieuwe woning kopen in Twente en wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.