Makelaar in Oldenzaal

Indien je woonachtig bent in Twente zoek je misschien een prachtig droomhuis of wil je liever jouw oude woning verkopen en opzoek gaan naar iets nieuws. Makelaar Oldenzaal helpt om je wensen te realiseren en jouw woning op de beste manier te presenteren en te verkopen. Makelaar Oldenzaal weet veel op het gebied van de woningmarkt in Twente en omgeving. Er wordt een moderne mix gebruikt met alle ins en outs voor aankoop en verkoop. Het kopen van een woning kan een hele opgave zijn.
Makelaar Oldenzaal helpt hierbij om de perfecte woning te vinden voor een passend budget. Ook worden de woningen samen bezichtigd. Je wordt voorzien van adviezen en begeleiding tijdens de aankoop van een woning. Het hele plan wordt doorlopen van begin oriëntatie tot aan het notaris project en eindinspectie van de gewenste woning bij makelaar Oldenzaal. De begeleiding van de aankoop heeft een vaste totaalprijs die pas wordt betaald bij sleuteloverdracht van je nieuwe droomwoning.

Verkoop van jouw woning via Makelaar Oldenzaal

Ook een woning verkopen doe je met gemak via makelaar Oldenzaal. Er wordt begeleiding gegeven bij de waardebepaling van jullie woning en tevens wordt de woning zeer representatief en professioneel gepresenteerd in de verkoop advertentie. Bij het eerste advies gesprek wordt de woning onder de loep genomen en wordt alles omtrent de woning besproken. Ook bespreekt makelaar Oldenzaal het verkoopplan en hoe dat in zijn werk gaat. Aan jullie om te bepalen of je de woning via de makelaar Oldenzaal verkoopt. Jullie kunnen er altijd even over nadenken. Hierbij kun je kiezen welke taken jullie uitvoeren en welke je overlaat aan de makelaar in Twente. In Twente kun je voor een redelijke prijs verkoopbegeleiding aanvragen bij de makelaar. In de verkoopdiensten zijn diverse pakketten beschikbaar.

Een geschikte makelaar voor verkoop en aankoop in Oldenzaal

Elk pakket werkt effectief om jouw woning professioneel te presenteren. Denk aan waardebepaling, professionele foto's en advertentie teksten, fotograaf laten inhuren, communicatie tussen jullie en potentiële kopers, Funda presentatie, brochures opstellen en een verkoopcontract laten uitvaardigen. Ook is er naast standaard reclame nog extra reclame mogelijk zoals V borden met daarop de woning, offline reclame en drukwerk, 3D ontwerpen van de woning en zelfs een drone die de woning van bovenaf in beeld brengt. Hierdoor worden de verkoopkansen dus extra vergroot. De waardebepaling kun je gratis laten doen. Indien je akkoord bent met de prijs kun je de makelaar van Twente inhuren voor verdere verkoop begeleiding.

Neem contact op

Woningaanbod in Oldenzaal