Huis te koop Enschede

Wilt u uw huis verkopen in Enschede of omgeving Enschede? En zoekt u een makelaar die net dat stapje extra gaat? Een makelaar die oog heeft voor details en persoonlijk contact op prijs stelt? Dan bent u bij de sleutelmakelaars aan het juiste adres!

Verkoop uw huis in Enschede met Sleutelmakelaars

Bij Sleutelmakelaars werken wij bij verkoop van uw woning volgens een vast stappenplan. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvende beoordeling van uw woning in Enschede of omgeving. Tijdens deze kennismaking horen wij ook graag waarom u de woning wilt verkopen en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we wat u van Sleutelmakelaars als makelaar verwacht. U wilt natuurlijk de beste prijs voor het verkopen van uw huis. Maar met welke wensen moeten we meer rekening houden? Samen met onze evaluatie ontvangt u ons verkoopadvies op maat voor uw woning. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste en snelste manier om uw huis te verkopen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ben je het eens met ons advies? Dan gaan wij over tot verkoop van uw woning in Enschede of omgeving. Dan bespreken we samen de documenten die we nodig hebben om uw huis te verkopen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de lijst met overnamegevallen. We lopen ook door je huis en krijgen van ons stylingadvies. Als extra bieden we gratis verkoopstyling bij elke verkoop. Met kleine aanpassingen in het interieur kun je immers de sterke punten van je huis nog meer naar boven halen.

Huis verkopen in Enschede met de juiste strategie

Is alles verkoopklaar en hebben we samen de verkoopstrategie en prijs afgesproken? Dan komt onze fotograaf bij je langs om professionele foto's te maken. Tegelijkertijd zorgt hij ook voor het opmeten van uw woning volgens de plattegronden. We proberen aanwezig te zijn zodat we de meest perfecte foto's kunnen vinden. Je maakt alleen een eerste indruk, nietwaar? Als u en de kopers van uw woning tot een overeenkomst komen, maken wij een concept koopovereenkomst op. Deze overeenkomst ondertekenen wij met de kopers bij u thuis of op kantoor. Dit geeft je de gelegenheid om elkaar te leren kennen en over te nemen zaken te bespreken. U ontvangt van ons per e-mail een digitale kopie van het ondertekende verkoopcontract. We brengen het originele document naar de notaris.
Tot de oplevering bij de notaris begeleiden wij u met de juridische oplevering en de daarbij behorende nazorg van uw woning. Zo zorgen we ervoor dat de notaris alle documenten op tijd ontvangt. We controleren ook zorgvuldig de notariële documenten en de factuurstrook. Kort voor de overdracht inspecteren wij samen met u en de kopers uw leegstaande woning. We maken een rondleiding door het hele huis, kijken of alles in orde is en noteren de meterstanden. Daarna gaan we naar de notaris waar uw huis officieel wordt verkocht.

Neem contact op

Woningaanbod in Enschede